Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η Αλβανία θέλει διαπραγμάτευση για την επανοριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων με τη νέα κυβέρνηση!!!


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Σπάρτακ Μπράχο- Spartak Braho , δήλωσε τη Δευτέρα ότι η εθνική ασφάλεια δεν διακυβεύεται, ακόμη και εάν,  στην ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκεται ο ηγέτης  της αριστερής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
Ο Τσίπρας ορκίστηκε τη Δευτέρα ως πρωθυπουργός και του δόθηκε εντολή να σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας. 
Σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής της επιτροπής για την ασφάλεια, Μπράχο, είπε στους δημοσιογράφους ότι  για στο σύμφωνο των θαλάσσιων υδάτων με την Ελλάδα, πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση.
Εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι άλλοι πολιτικοί, θα πρέπει να πεισθούν ότι αυτή η επαναδιαπραγμάτευση είναι προς το συμφέρον όχι μόνο της Αλβανίας, γιατί η συμφωνία αυτή αποτελεί διμερές πρόβλημα.
 «Και οι χώρες έχουν συμφέρον να το λύσουν», είπε ο Μπράχο.
Η ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού στην Ελλάδα, μέσα σε λίγες ώρες, σύμφωνα με τον Μπράχο, απέδειξε την ανεπτυγμένη δημοκρατία που υπάρχει στην Ελλάδα και ότι η αλλαγή αυτή δεν αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για τη χώρα.
defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com