Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΗΜΕΡΑ-ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ...ΧΙΟΥΜΟΡ !!!


Το ΚΚΕ ζητησε σημερα στη διακομματικη (λειτουργωντας ως μπροστινος της ΝΔ), να μη δοθει τηλεοπτικος χρονος στη ΧΑ, με το απιστευτο για κομμουνιστικο κομμα επιχειρημα, οτι ο τηλεοπτικος χρονος αποτιμαται σε...χρημα και εχει ανασταλει η κρατικη χρηματοδοτηση της ΧΑ!!!
Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι με αυτην την κωμικη προταση του ΚΚΕ συμφωνησε το Ποταμι του Σ. Θεοδωρακη, πολυ αγχος ρε γαμωτο εχει αυτη η τριτη διερευνητικη εντολη...τελικα παντως δεν περασε η προταση απο το ΚΚΕ-Ποταμι.
Οχι οτι θα ειχε και καμια σημασια εδω που τα λεμε, η μπετοναρισμενη ΧΑ σε καμια περιπτωση δεν πεφτει κατω απο το ποσοστο της του 2012 (7%), οποτε εχει σχεδον σιγουρη την τριτη θεση. Ετσι να τα λεμε κι αυτα για να γελαμε με το συνολο του εντελως "γελοιου" πολιτικου συστηματος της χωρας. Οχι μονο ΝΔ-Πασοκ-Συριζα-ΓΑΠ, να το σπασουμε και λιγο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com