Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ--"Περιμένω τη μήνυση του Πρωθυπουργού για να βγουν όλα στην φόρα" - Άφαντος ο Σαμαράς...


«Τώρα που έληξε η απεργία των δικηγόρων, περιμένω τη μήνυση του Πρωθυπουργού, στο άτομο μου, για να βγουν όλα στην φόρα και να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, για να δούμε τελικά αν είναι σενάριο, αστυνομικές ιστορίες ή είναι πραγματικότητα», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Περιφέρεια Αττικής, Παύλος Χαϊκάλης, στην εκπομπή «στον ενικό», αναφερόμενος στις καταγγελίες που είχε κάνει περί απόπειρας δωροδοκίας του.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Χαϊκάλης, υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν και μηνύσεις στους δικαστικούς για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

















defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com