Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Barclays: Απίθανη η προεδρική εκλογή, πάμε σε εκλογές ...

Η Ελλάδα οδηγείται σε εκλογές σημειώνει με ειδική ανάλυσή της η βρετανική τράπεζα Barclays, εκτιμώντας ότι είναι απίθανο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

To ενδιαφέρον των διεθνών αγορών είναι εστιασμένο στη δεύτερη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 23 Δεκεμβρίου και στην τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου.

Με βάση τα πολιτικά δεδομένα στην Ελλάδα και λαμβάνοντας υπόψη τους αριθμητικούς συσχετισμούς δυνάμεων η κυβέρνηση είναι απίθανο να εξασφαλίσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για να εκλέξει τον Σταύρο Δήμα τον προτεινόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου η Barclays συνεχίζει να υποστηρίζει ότι αναμένει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στην Ελλάδα πιθανότατα τέλη Ιανουαρίου του 2015.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και θα σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού. Μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να θέσει θέμα παραμονής της Ελλάδος στο ευρώ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την στρατηγική της νέας κυβέρνησης.






















































zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com