Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

2 ΒΙΝΤΕΟ-ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ...


Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων με νέους από όλη την Ευρώπη, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης στην οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα της ευελιξίας στην αγορά εργασίας και στην κινητικότητα σε ολόκληρη την Ένωση και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορούν να έχουν για τις συνθήκες εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα και συνολικά για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Επίσης, συμπλήρωσε πως όλα αυτά τα προγράμματα αφορούν κυρίως νέους με πολλά τυπικά προσόντα που παραδοσιακά ανήκουν στην μεσαία τάξη, ενώ οι ανειδίκευτοι παρά την σημαντική τους προσφορά στην οικονομία δεν καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην συνέχεια έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων. Σε αυτήν αναφέρθηκε στο θέμα των παράνομων μεταναστών, και πως αυτοί επιδεινώνουν το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που έχει η Ελλάδα, καθώς επίσης και στο διαχρονικό πρόβλημα των Ρομά και της ουσιαστικής άρνησης τους να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο.

                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com