Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΣΟΚ: DNA του Πολωνού συνεργού του ΜΑΚΕΛΑΡΗ του Πειραιά στο σπίτι του δικηγόρου της Energa που πήγαν να "ξεκάνουν"-Ο 60χρονος νομικός είχε ανακατέψει ΚΑΙ τον δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο ...


Τεράστιες ανατροπές αλλά και νέο μυστήριο αναδύεται από την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του νομικού συμβούλου της “Εθνικής Τράπεζας” αλλά και νομικού παραστάτη του δημοσίου στην μεγάλη σκανδαλώδη απάτη-με ανάμειξη στελεχών της ΝΔ-των εταιρειών Energa και Hellas Power, Γιώργου Αντωνόπουλου, που πυροβολήθηκε από δύο άτομα έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη στις 3 Νοεμβρίου. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από την πρώτη ώρα συλλήψεων αλλά και καταγγελιών, είχε επιμείνει στις περίεργες πτυχές της ιστορίας και είχε φιλοξενήσει συνέντευξη με το θύμα στην οποία είχαν αποκαλυφθεί απίστευτα γεγονότα που για το αληθές ή όχι οφείλει να εμβαθύνει η αστυνομική έρευνα αλλά και οι ανακριτές.
Σύμφωνα με στοιχεία από την δικογραφία του φακέλου του Πειραιά με τον Αλβανό μακελάρη, ο Πολωνός συνεργός του που συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα φέρεται να είχε σουλατσάρει έξω από την οικία του δικηγόρου.
Συγκεκριμένα αποκαλύπτεται ότι «ο γενετικός τύπος άρρενος ατόμου που προσδιορίστηκε σε κατασχεθέντα πειστήρια (αποτσίγαρα, καλαμάκι και οδοντόβουρτσα στο δωμάτιο του εν λόγω ξενοδοχείου) ταυτίζεται με τον κύριο γενετικό τύπο που προσδιορίσθηκε σε δείγμα σάρωσης από επιφάνεια μαντρότοιχου που ελήφθη στο πλαίσιο προανάκρισης που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος του 50χρονου δικηγόρου, πράξεις που τελέστηκαν την 7.30 ώρα της 3.11.2014».
Εκείνη την ημέρα  δύο ΦΕΡΌΜΕΝΟΙ ως δράστες είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του δικηγόρου στην οδό Φειδίου, στην Πεντέλη. Μόλις εκείνος βγήκε, τον πυροβόλησαν με πιστόλι στο πρόσωπο και του άρπαξαν χαρτοφύλακα που περιείχε 30.000 ευρώ. Οι δύο κατηγορούμενοι, ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, είχαν αναγνωρισθεί από τον 50χρονο δικηγόρο λίγες ημέρες μετά την επίθεση. Έτσι είπε ο νομικός στην αστυνομία. Και ένεκα της αναγνώρισης και οι δύο προφυλακίσθηκαν.
Κίνητρο των δραστών-κατά την προανάκριση- φαίνεται ότι ήταν η ληστεία ενώ φέρεται να διέθεταν σχετικές πληροφορίες για τις κινήσεις του δικηγόρου από έναν ομοεθνή τους ο οποίος εργαζόταν στην κατοικία του δικηγόρου ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.
Τι ακριβώς λοιπόν συμβαίνει; Θα το δείξουν τα τηλέφωνα και η άρση; Ποιος ήθελε να σκοτώσει τον δικηγόρο και εαν δράστες δεν ήταν οι δύο αλλοδαποί, ποιος μπορεί να είναι;
Πάντως ο δικηγόρος Αντωνόπουλος σε επιστολή του στην ΡΑΕ που δημοσιοποιήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ- και γι αυτό το θέμα είχε κάνει ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος- επέμενε ότι μετά από ενόχληση του ποινικολόγου Τάκη Μπαλτάκου είχε συναντηθεί με έναν εκ των κατηγορουμένων τον οποίο “θεωρεί ως ηθικό αυτουργό της εναντίον του δολοφονικής ενέργειας”.
Πάντως η συμμορία του Αλβανού του Πειραιά αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι έραβε και ξήλωνε “συμβόλαια θανάτου”. Μιλάμε για ένα ακόμα και ποιος έδωσε την εντολή; Το θέμα γίνεται πια σήριαλ και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πιθανόν να δικαιώνεται από τις εξελίξεις. Θα δούμε…














































http://www.makeleio.gr/?p=222900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com