Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

”F-16 & F-4 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας παρενοχλήθηκαν από ελληνικά μαχητικά και από συστήματα αεράμυνας στο Αιγαίο”!!!



“Αεροσκάφη F-16 και F-4 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που πετούσαν στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, παρενοχλήθηκαν από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη και από συστήματα αεράμυνας”.
Ξεπερνούν κάθε όριο θρασύτητας και γραφικότητας οι Τούρκοι αφού σε ανακοίνωση-σύμφωνα με την μετάφραση του tourkikanea.- του Γενικού Επιτελείου τους, φέρονται 6 αεροσκάφη τους F-16 να εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο: “Στην διάρκεια αυτής της πτήσης στις 13:09 στα δυτικά της Μυτιλήνης, δύο αεροσκάφη F-16 της Ελλάδας από πέντε ναυτικά μίλια πίσω παρενόχλησαν δύο αεροσκάφη μας F-16, κλειδώνοντας τα στο ραντάρ τους για πέντε λεπτά, ενώ τα πλησίασαν και σε απόσταση μικρότερη των 1000 ποδιών. 4 αεροσκάφη μας F-4 στο διάστημα από 13:03 έως 13:19 παρενοχλήθηκαν από διάφορα συστήματα επίγειας αεράμυνας προερχόμενα από διάφορους τομείς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com