Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΤ";Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ;


15-10-2014
Σύμφωνα με «διαρροή» σε κυβερνητικό παπαγαλάκι:
“Επιστροφή σε κυβερνητικό πόστο για πρώην υπουργό

Μία ακόμη, πρώην δήμαρχο και υπουργό ρίχνει στη μάχη για τη συσπείρωση της ΝΔ, αλλά και την εντατικοποίηση  του κυβερνητικού προγράμματος προκειμένου να ανακουφιστούν, όσο γίνεται, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς.

Αν και οι σχέσεις τους έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου ο πρωθυπουργός στο πρόσωπο της….

Ντόρας Μπακογιάννη αναγνωρίζει έναν ικανό συνεργάτη. Με την υπουργοποίηση της κ. Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς,  όχι μόνο θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως να δείξει ότι ο ίδιος κάνει πρώτος βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η πρώην δήμαρχος Αθηναίων επιστρέφει στην κυβέρνηση της ΝΔ και μάλιστα με υπουργείο, στο οποίο για πρώτη φορά -στην ιστορία της χώρας- θα ηγείται γυναίκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος”.






















http://ethnikismosblog.wordpress.com/2014/10/13/%CE%B7-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%89%CF%81%CF%85%CF%87/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com