Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ--ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ...



Πώς αναλύουν στην Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι «μαχητός». Αυτό πιστεύουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου διαβάζοντας τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα αλλά και αναλύοντας το γενικότερο κλίμα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.
«Οι δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα δείχνουν μια ξεκάθαρη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική αποδοχή του κυβερνητικού του προγράμματος που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από ολοένα και περισσότερους πολίτες» λένε οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και προσθέτουν ότι η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δημιούργησε το έδαφος πάνω στο οποίο αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες μέσα στο καλοκαίρι για τη ΔΕΗ και τους αιγιαλούς, καθώς και η συγκρότηση συμμαχιών στη βάση της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου.
Παράλληλα όπως εκτιμούν η παρουσία τους στην ΔΕΘ ήταν «άκρως ρεαλιστική για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας».
Οι επιτελείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι στην ποιοτική ανάλυση των δημοσκοπήσεων πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι μετρήσεις αυτές γίνονται σε μη προεκλογική περίοδο με τα πολιτικά ερωτήματα να είναι λιγότερα πιεστικά προς τους πολίτες. Αντίθετα – όπως σημειώνουν - αυτό που παρατηρείται ξεκάθαρα είναι η αδυναμία της ΝΔ να συγκροτήσει κυβέρνηση ακόμα και μέσω συμμαχιών.
«Τα νούμερα, σε συνάρτηση με τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων αναφορικά με την αποδοχή της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν σαφές ότι η ριζοσπαστική αριστερά πλέον προβάλλει ως η μοναδική εναλλακτική για τους πολίτες λύση» σημειώνουν οι στενοί συνεργάτες του Τσίπρα και καθιστούν σαφές πως η μόνη αξιόπιστη κυβερνητική λύση που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα προβαίνουν και στις σχετικές αναγωγές επί των εδρών, των τριών δημοσκοπήσεων που δημοσιεύθηκαν στον κυριακάτικο Τύπο (ΜRB, ALCO και RASS) από τις οποίες φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου μπορεί να συγκεντρώσει από 136 έως 140 έδρες.
Δείτε τον σχετικό πίνακα:
pinakas





































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com