Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΛΟΣ στην Βρετανία: Μουσουλμάνοι βίασαν ανήλικες με ειδικές ανάγκες !!!



Τρεις μουσουλμάνοι έφηβοι εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγορούμενοι για το βιασμό γυναικών με μαθησιακές δυσκολίες…
Οι 18χρονοι Ameen Noori και Nasir Huq, κατηγορούνται ότι βίασαν τις δύο γυναίκες σε ένα διαμέρισμα στο Croydon, τον Απρίλιο του 2013, ενώ ο επίσης 18χρονος Ahmad Faiq κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.
Οι τρεις φοιτητές παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο του Croydon την Τετάρτη.
Με τη βοήθεια ενός διερμηνέα, δήλωσαν μόνο τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους..
νουρι
Ο Noori κατηγορείται για το βιασμό μιας 16χρονης κοπέλας το διάστημα μεταξύ 17-20 Απριλίου του 2013, ενώ επίσης κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μίας άλλης γυναίκας στο διάστημα 4-7 Απριλίου.
.χακ
Ο Huq κατηγορείται για το βιασμό μιας γυναίκας στο διάστημα μεταξύ 17-20 Απριλίου του 2013.
φαικ
Ο Faiq αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μίας 16χρονης στο διάστημα μεταξύ 4-7 Απριλίου του 2013.
Οι κατηγορούμενοι δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση μέχρι την 1η Οκτωβρίου, οπότε θα εμφανιστούν εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com