Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

48ωρο …ψηστήρι στον Αβραμόπουλο από τον Α/ΓΕΕΘΑ; Δύσκολο…




“Ψηστήρι” στον Αβραμόπουλο επί διήμερο πιστεύουν πολλοί ότι θα έχει την ευκαιρία να κάνει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος τον συνοδεύει στην Μολδαβία.
Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή του ,αφού ο Αβραμόπουλος έχει το ταλέντο να ξεγλυστρά. Καλύτερο θα ήταν να επικεντρωθεί ο Α/ΓΕΕΘΑ σ΄ αυτό που ο Αβραμόπουλος θέλει απ΄ αυτόν και του το “πιστώνει”. Ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στο εξωτερικό. Τις αποφάσεις του ο Αβραμόπουλος οριστικά ακόμη δεν τις έχει πάρει.
Οι αρχηγοί που έχουν μείνει πίσω στην Αθήνα βέβαια δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Τα τηλέφωνα και οι επαφές είναι διαρκή κατάσταση και όλοι πηγαίνουν …τοίχο- τοίχο . Εκτοξεύνται κάτι μαχαίρια από τον πέμπτο όροφο του ΓΕΕΘΑ που όλοι πρέπει να ΄χουν το νου τους.

















http://armynews.gr/?p=15507

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com