Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ο Δήμαρχος Ωρωπού για τα επεισόδια στην Μαλακάσα ...




Συνελήφθη ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι για τα επεισόδια στη Μαλακάσα.
 
To Σύστημα δεν μπορεί να ανεχτεί την αντίδραση των "πληβείων" που μην μπορώντας να πληρώνουν πια, ληστρικούς φορους και διόδια σαν αυτά που οι ληστές που σκότωσε ο Θησέας επέβαλαν στους διαβάτες, έκαψαν χθες τα διόδια στην Μαλακάσα, και έπρεπε κάποιοι να συλληφθούν για παραδειγματισμό. Ο κόσμος όμως όντως ΔΕΝ έχει να πληρώσει, και αυτό δεν αλλάζει.
 
Εάν δεν γινόταν ότι έγινε χθες, τα κατεστημένα ΜΜΕ θα συνέχιζαν να προσποιούνται ότι δεν "τρέχει" τίποτα, φορολογήστε τους κι άλλο, έχουν όλοι παχυλούς μισθούς.
 
Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι δεν έχουν καμμια σχέση με τα επεισόδια, ούτε προκύπτει εμπλοκή τους απλά ήταν παρόντες όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες της περιοχής. Πρέπει να συλληφθεί όλος ο Ωρωπός; Μοιάζει όπως και με την Κατοχή που οι Γερμανοί για κάθε πράξη αντίστασης, ή και απείθειας τιμωρούσαν τους προύχοντες του χωριού!
 
Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια με την φωτιά σε κουβούκλιο είσπραξης στα διόδια της Μαλακάσας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι.
 
Ο εισαγγελέας άσκησε μάλιστα σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη για τον χθεσινό εμπρησμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τα βίντεο από τα διόδια, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιθούν οι δράστες.
 
Aναλογιστέιτε ότι οι κάτοικοι Ωρωπού, Κάλαμου, και γύρω περιοχών θα πρέπει να πληρώνουν 50 ευρώ μηνιαίως για να πάνε στις δουλειές τους (όσοι έχουν δουλειά ακόμα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com