Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

"Πολεμικό" σκηνικό για αποπροσανατολισμό στήνει η συγκυβέρνηση...


Ζημιές εκατομμυρίων στις περιουσίες Ελλήνων από τις μολότοφ των κουκουλοφόρων.
Την στιγμή που στην βουλή πραγματοποιείται η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό, στους δρόμους της Αθήνας στήνεται πολεμικό σκηνικό από συμπαραστάτες του καταδικασμένου Ρωμανού. Σημειώνουμε πως την Δευτέρα έχει κανονιστεί και ραντεβού μεταξύ του Σαμαρά και των γονιών του απεργού πείνας.Να πούμε ότι ο Ν.Ρωμανός εξευτέλισε τον Α.Σαμαρά απαγορεύοντας στους γονείς του να τον συναντήσουν!!!
Το σημερινό ραντεβού ήταν κανονισμένο εδώ και μέρες και κανένας δεν μπορεί να προφασιστεί ότι δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Παρόλα αυτά οι γνωστοί άγνωστοι ευνοούμενοι του συστήματος καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας σπάζοντας καταστήματα, πετώντας μολότοφ και βάζοντας φωτιές.
 Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή την στιγμή τους Ελληνες και ειδικότερα τους Αθηναίους πολίτες οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να γίνεται πάλι παρανάλωμα του πυρός από τις οργανωμένες ομάδες εμπρηστών τρομοκρατών τις οποίες οι αστυνομικοί κατά ένα περίεργο τρόπο αδυνατούν να συλλάβουν.
Από τις 19.15 οργανωμένες ομάδες περιθωριακών με πιθανή, πάντα, την συμμετοχή παρακρατικών στοιχείων, καίνε σπίτια αυτοκίνητα και γραφεία στο τρίγωνο Σύνταγμα, Εξάρχεια και Ομόνοια
Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά την έναρξη της πορείας άρχισαν τα πρώτα επεισόδια με διαδηλωτές να βάζουν φωτιά σε κάδους στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα και άλλους να προκαλούν ζημιές σε στάσεις λεωφορείων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ομάδα διαδηλωτών έχει προκαλέσει καταστροφές στο κατάστημα «ZARA», όπου έβγαλε έξω ρούχα και τους έβαλε φωτιά. Αυτή την ώρα ομάδες νεαρών. Κάηκαν σπίτι στα Εξάρχεια και οι περιθωριακοί αλήτες έχουν υπό τον ελεγχό τους ολόκληρη την προαναφερθείσα περιοχή.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com