Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Και τα γραφεία κηδειών κάνουν... εκλογές - Έγιναν την Κυριακή στο Βόλο!!!


Με απόλυτη επιτυχία έγιναν την περασμένη Κυριακή, σε ξενοδοχείο του Βόλου, οι εκλογές της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος.
H αθρόα προσέλευση των εκατοντάδων μελών της Ένωσης από όλη την Ελλάδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όπως διαβάζουμε στο e-volos.
Πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο Νίκος Αγγελέτος από το Βόλο και τη Μαγνησία, δεύτερος ο Μιχάλης Παναγιώτου από το Νομό Τρικάλων, τρίτος ο Αλέξανδρος Παπαδάκης από τη Βοιωτία και τέταρτος ο Γιώργος Φορτσάκης από το Νομό Χανίων,
αποδεικνύοντας πως η Ένωση έχει πλέον πολλά και δυναμικά μέλη σε όλη την Ελλάδα
και το νέο 19μελές Συμβούλιο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο χώρο και στον κλάδο.
Ο Νίκος Αγγελέτος συγκάλεσε Τακτική Συνέλευση την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στο ίδιο ξενοδοχείο ώστε να συγκροτηθεί άμεσα σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.












Πηγή: e-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com