Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-«ΕΚΟΨΑΝ» την ΑΝΑΣΑ οι Αεροπορικές «ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ» του F-16 «Ζευς» στη Πάτρα ..




Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο μώλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Εκεί ο πιλότος του F-16 «Ζεύς» καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με τις αεροπορικές επιδείξεις και τις μοναδικές «πιρουέτες» στον αέρα.
Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε την εμφάνιση του στον Αχαϊκό ουρανό, στις 2 το μεσημέρι και προσέφερε μοναδικές εικόνες «ζωγραφίζοντας» στον αέρα…!
 Η σημερινη εκδήλωση στην Πάτρα, της Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, που έχει προγραμματίσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:· Την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, από 09:00 έως 17:00 · Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, από 13:00 έως 17:00Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετά τις 12:00.



                                     

                                      

                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com