Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού για τον Αλβανό βουλευτή – “Θα πληρώσει”! ...



Ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός Αλβανού βουλευτή για τον Ολυμπιακό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «ερυθρόλευκων», μέσω του Κώστα Καραπαπά
Με μήνυμα του μέσω διαδικτύου, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απάντησε στην προκλητική αναφορά του Αλβανού βουλευτή, Έριον Μπράτσε προς τον Ολυμπιακό, μετά την αναμέτρηση με την Γιουβέντους.
«Αυτό το γελοίο υποκείμενο που προσέβαλε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (και δυστυχώς είναι και βουλευτής στην πατρίδα του) θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είτε είναι απλά γελοίος, είτε είναι βαλτός, θα πληρώσει. Να είστε βέβαιοι!», τόνισε ο κ. Καραπαπάς.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έριον Μπράτσε, και στενός φίλος του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού στην Ιταλία από την Γιουβέντους με 3-2,
 Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
“Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της και κέρδισε την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης. Κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και από την άλλη πλευρά ο Αλέγκρι δεν μπορεί να κάνει τους παίκτες να υπηρετήσουν την ομάδα, καθόλου.
Επτά – οκτώ φοβερές ευκαιρίες για γκολ που δεν έγιναν γκολ οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να σκοράρει αυτός που θέλει να σκοράρει, και όχι αυτός που μπορεί να σκοράρει το πέναλτι για παράδειγμα. Η Γιουβέντους θα τον ανεχτεί για πολύ ακόμα αυτόν τον προπονητή;”.



















 http://www.makeleio.gr/?p=203354

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com