Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σφοδρή επίθεση Ψυχάρη κατά Μπόμπολα για τον… τζόγο !!!




Σφοδρή επίθεση στον συνεταίρο του στο Mega κ. Φώτη Μπόμπολα εξαπολύει από το «Βήμα της Κυριακής» με πρωτοσέλιδο άρθρο του ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και τίτλο «Ο τζόγος της ντροπής». Οπως είναι γνωστό ο κ. Μπόμπολας συμμετέχει κατά 50 % στη στοιχηματική ιντερνετική εταιρεία «Stoiximan» (το άλλο 50% το κατέχει ο Δημήτρης Μάρης του 24media) και εδώ και καιρό ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τις 24 στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν με προσωρινή άδεια.
Ο ΟΠΑΠ πιέζει την κυβέρνηση να αφαιρέσει τις προσωρινές αυτές άδειες τις οποίες βάσει της νομοθεσίας θεωρεί παράνομες, ενώ οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν ότι το «μονοπώλιο» του ΟΠΑΠ καταστρατηγεί κάθε έννοια ανταγωνισμού και πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρξει προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να λυθεί η διαφορά, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να λειτουργούν.
Λέγεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει ένας υπόγειος πόλεμος επιρροής ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και τις ιδιωτικές εταιρείες, καθώς και οι δύο πλευρές πιέζουν η κάθε μία την κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις υπέρ τους.
Στο σημερινό άρθρο του  ο κ. Σταύρος Ψυχάρης παίρνει το μέρος του ΟΠΑΠ, ζητώντας να κλείσουν οι στοιχηματικές εταιρείες και μεταφέρει τον πόλεμο πλέον στο Mega αφού οι κ.κ. Ψυχάρης και Μπόμπολας είναι συνέταιροι στο κανάλι της Μεσογείων.
«Οι τράπουλες, οι ρουλέτες, τα ζάρια, τα στοιχήματα μπορούν να διαλύσουν οικογένειες», γράφει ο κ. Ψυχάρης στο κύριο άρθρο του «Βήματος», «και να εκθεμελιώσουν κοινωνίες». Ο Σταύρος Ψυχάρης στη συνέχεια κάνει λόγο για οσμή σκανδάλου για την προσωρινή αδειοδότηση των ιδιωτικών στοιχηματικών εταιρειών και σημειώνει: «Ενώ ο κρατικός ΟΠΑΠ καθυστερούσε την ανάπτυξή του εν ονόματι της αποκρατικοποίησής του εμφανίστηκαν στον ελληνικό χώρο διεθνείς πειρατές του τζόγου. Περισσότερες από 20 επιχειρήσεις στοιχήματος άρχισαν να λειτουργούν στη χώρα μας εκμεταλλευόμενες την έλλειψη επαρκούς νομικού πλαισίου για τον έλεγχο, την τιμωρία και την αποτροπή του παράνομου τζόγου. Τι έπραξαν οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα; Αντί να πατάξουν την παρανομία εξέδωσαν 24 προσωρινές άδειες για τη λειτουργία προσωρινού τζόγου. Υποθέτουμε», καταλήγει ο Σταύρος Ψυχάρης, «ότι οι 24 πρώτοι παράνομοι που έλαβαν ως δώρο την προσωρινή άδεια, θα διεκδικήσουν ως προνόμιο το θράσος τους με το οποίο απέκτησαν την προσωρινή άδειά τους. Αποτελεί ντροπή για το κράτος αυτή η κατάσταση».
Είναι προφανές ότι η επίθεση αυτή του κ. Σταύρου Ψυχάρη στον κ.  Φώτη Μπόμπολα ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του ΔΣ του Mega την ερχόμενη Τετάρτη, θα βάλει σε νέα τροχιά τη σχέση των δύο συνεταίρων στο κανάλι, χωρίς να αποκλείει ακόμα και να βγει εκτός ορίων αυτή η σύγκρουση. Στο στοίχημα άλλωστε «είτε νόμιμο, είτε παράνομο» διακυβεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως και μια σύγκρουση συμφερόντων θα είναι αμείλικτη.


























Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com