Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ .....




Εξηγήσεις από τη Δανία ζητά η Τουρκία για την αθώωση των 10 κατηγορούμενων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης που παρείχαν οικονομική υποστήριξη στo PKK
Το Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε εξηγήσεις από τη Δανία που αθώωσε τα μέλη της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που παρείχαν οικονομική υποστήριξη στην τρομοκρατική οργάνωση.
Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο αναφέρει ότι κρίθηκαν αθώα τα 10 άτομα που δικάζονταν στη Δανία για παροχή οικονομικής υποστήριξης στην τρομοκρατική οργάνωση συγκεντρώνοντας κεφαλικό φόρο.
«Μετά από την ψηφοφορία των ενόρκων ανακοινώθηκε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για τον ισχυρισμό πως παρείχαν οικονομική υποστήριξη στo PKK και ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι παρείχαν χρηματική βοήθεια στην τρομοκρατική οργάνωση PKK, και ότι αποφασίστηκε η αθώωση των κατηγορουμένων».
Η ανακοίνωση του Υπουργείου υπενθυμίζει ότι η καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας αποτελεί διεθνή ευθύνη για τη Δανία αλλά και για κάθε χώρα.
«Οι ενδιαφερόμενες υπηρεσίες ζητούν πληροφορίες και εξηγήσεις από τις αρχές της Δανίας για τα μέτρα που λήφθηκαν για την καταπολέμηση των οικονομικών πόρων της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK περιλαμβανομένης και της εν λόγω δικαστικής διαδικασίας».




























http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com