Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ &ΦΩΤΟ--ΔΕΙΤΕ γιατί γέμισε η ΡΟΔΟΣ με πολεμικά ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!





Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της Ρόδου βρίσκονται μπροστά σε μία εικόνα που σίγουρα δεν είχαν συνηθίσει στο παρελθόν.
Βλέπουν πολεμικά ελικόπτερα (Ελληνικά βεβαίως-βεβαίως) να πετούν από πάνω τους.
eli1
Ο λόγος σύμφωνα όπως διαβάζουμε στο allaksogolies.gr,  είναι οι ασκήσεις που πραγματοποιούν οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας στο Σμαραγδένιο Νησί, προκειμένου να είναι πάντα σε εγρήγορση, αφού οι “φίλοι” και γείτονες μας τούρκοι συνεχώς τρώγονται με προκλήσεις στο Αιγαίο.
eli2
Ο Υπουργός Άμυνας βρίσκεται στη Ρόδο για να παρακολουθήσει την εντυπωσιακή άσκηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πεδίο Βολής Κατταβιάς Ρόδου από την 95 ΑΔΤΕ με την ονομασία “Τελική φάση της άσκησης ΤΑΜΣ Λεωνίδας ο Ρόδιος”.
Μαζί με τον Υπουργό βρίσκονται και ανώτατοι αξιωματούχοι του ΓΕΕΘΑ.
eli3
Στην εν λόγω άσκηση θα συμμετάσχουν τμήματα του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.
Δείτε τα video :










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com