Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

“Φούσκα” όσα κατέθεσε ο Καμμένος για τον “κουμπαρά” με τις “δωροδοκίες” βουλευτών για τους 180-Τι ανακοινώνεται απο την Εισαγγελία Εφετών ...


“Αδειάζει” η Εισαγγελία Εφετών δια ανακοινώσεως τα όσα έχουν υποστηριχτεί από τον πρόεδρο τον ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, για βιαστικές έρευνες που έκλεισαν την υπόθεση με τις πρώτες καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών για απόσχιση τους από το κόμμα ώστε να στηριχτεί η κυβέρνηση και να μην πέσει στην ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας. Από την Εισαγγελία Εφετών υπήρξε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζονται τα εξής:

 “Ανακοίνωση της αναπληρώτριας Διευθυνούσας την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, κ. Γεωργίας Τσατάνη
Κατόπιν παραγγελίας της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ανασύραμε από το αρχείο την δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά από την διενέργεια εμπεριστατωμένης προκαταρκτικής εξέτασης από τον αντεισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και πλήρως αιτιολογημένης πορισματικής αναφοράς του για την ανυπαρξία οποιονδήποτε ενδείξεων για το αδίκημα δωροδοκίας βουλευτή, τετελεσμένης ή σε απόπειρα και παραγγείλαμε την περαιτέρω διερεύνηση ενόψει νεωτέρων στοιχείων.
Η έρευνα διεξάγεται από τον ίδιο αντεισαγγελέα Εφετών και βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί και τεθεί στο αρχείο, υπήρξε προιόν διεξοδικής έρευνας και βασάνου από πλευράς του διενεργήσαντος αυτή, ειδικότερα δε τα υπό του κ. Παναγιώτη Καμμένου κατατεθέντα την 23/10/14 δεν εισέφεραν σαφή στοιχεία για το υπό έρευνα αδίκημα. Τα περί του αντιθέτου υποστηριχθέντα περί εσπευσμένης περαίωσεως αυτής στερούνται βασιμότητος”.





















http://www.makeleio.gr/?p=219041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com