Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Δεκαήμερη παράταση αποχής και πανελλαδικό δημοψήφισμα για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας...

Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε σήμερα εκτάκτως στην Αθήνα, αποφάσισε τη δεκαήμερη παράταση της αποχής των δικηγόρων από την ερχόμενη Τρίτη, 25 Νοεμβρίου, μέχρι 5 Δεκεμβρίου, όταν και θα συνέλθει εκ νέου η Ολομέλεια, για να καθορίσει την περαιτέρω πορεία του δικηγορικού σώματος.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου πανελλαδικό δημοψήφισμα στους 63 Δικηγορικού Συλλόγους της χώρας για το νομοσχέδιο που επιφέρει τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και για τον καθορισμό των αντιδράσεων των δικηγόρων.
Οι δικηγόροι, όπως είναι γνωστό, αντιδρούν στο περιεχόμενο των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com