Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Απαγορεύεται από τα ιδιωτικά σχολεία η πώληση βιβλίων και γραφικής ύλης ...Απαγορεύεται από τα ιδιωτικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε αυτά να πωλούν στους μαθητές με οποιονδήποτε τρόπο βιβλία και γραφική ύλη.
Τα πιο πάνω ορίζονται στο άρθρο 50 του Ν.682/77 ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν σχολεία και εκπαιδευτικοί που δεν τηρούν τα όσα αναφέρονται. Για το λόγο αυτό το Υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που το κοινοποίησε η ΔΠΕ Πιερίας, ενημερώνει ότι έχουν περιέλθει καταγγελίες για την παραβίαση του πιο πάνω άρθρου.
Το υπουργείο Παιδείας εφιστά την προσοχή ως προς τον έλεγχο από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αναφορικά με την πώληση βιβλίων και γραφικής ύλης από τα ιδιωτικά σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr