Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ--“ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ”...




Άγριες καταστάσεις ζει η πόλη του Ναυπλίου-η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους- μετά την “γλύφτικη” κυριολεκτικά απόφαση του κομματόσκυλου-δήμαρχου Ναυπλίου, (ενός κομματικού αθύρματος και υποχειρίου πολιτικής στα χέρια της άπληστης πεθεράς του Σαμαρά), o οποίος  σώνει και καλά έπρεπε- για να αποδώσει διαπιστευτήρια εθνικοφροσύνης και υποταγής στο νεποτισμό και στην σαπίλα- να ανακηρύξει τον γαμπρό της ανακατώστρας και υπερφίαλης, περίφημης κυρίας Τέτης της ξεματιάστρας(τον οποίο γαμπρό τροφοδοτούσε στα χρόνια της προδοσίας της ΝΔ με ρευστό, τον έντυνε και τον τάιζε)πρώτο πολίτη της ιστορικής πόλης.
Πρόκειται για καθαρά αστήρικτη και ανιστόρητη απόφαση που έχει δημιουργήσει προβληματισμό σε όλα τα κλιμάκια της υγειούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Όσο για τον συγχυσμένο γαμπρό αυτός ήταν στην κοσμάρα του, ένας βλαχομπαρόκ τύπος που φαινόταν σαν να κολυμπούσε στη θολούρα του. Το τραγούδι “άστον τρελό στην τρέλα του και μην το συνεφέρνεις ” του ταιριάζει απόλυτα.
nafplio5
ΜΑΤ έξω από το Δήμο, έδειραν διαδηλωτές κατ έντολήν της τοπικής αστυνομικής αρχής που κι αυτή από όσα μαθαίνουμε δίνει λόγο στο Σαμαρέικο και διαπράττει εθνική προδοσία. Γιατί όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα όλοι αυτοί που τώρα φοράνε τα καπέλα, τις στολές και δέρνουν το λαό θα πάνε σπίτια τους.
nafplio6 
nafplio4
Ο κύριος, κατά την ανακήρυξη του σε…επίτιμου σημείωσε ότι «η μοίρα θέλησε να γίνω πρωθυπουργός της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών, αλλά αυτές οι δύσκολες στιγμές δεν θα κρατήσουν ακόμα πολύ» και βέβαια στο άκουσμα αυτών των λόγων, ανατρίχιασε η μισή αίθουσα ενώ η υπόλοιπη μισή ξέσπασε σε κρυφά γέλια για τις μακακίες ενός υπερφίαλου και μανιοκαταθλιπτικού πολιτικού που ζει τις τελευταίες μέρες του Καίσαρα.
nafplio-samaras1
moutzes-nafplio1

samaras-nafplio2

Δ































 http://www.makeleio.gr/?p=220422

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com