Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 67% ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 205 ΨΗΦΩΝ !!!



Με 205 ψήφους διαφορά και 67% αποχή εξελέγη ο Ηλίας Σταμέλος (υποστηριζόμενος από τη Λαϊκή Συσπείρωση) δήμαρχος Καισαριανής παίρνοντας τον δημαρχιακό θώκο από τον έως χθες δήμαρχο Γιώργο Κοντόσταυλο (υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ).

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταμέλος εξελέγη με 3933 ψήφους, έναντι 3728 ψήφων που έλαβε ο κ. Κοντόσταυλος. Τα άκυρα ανήλθαν σε 114 και τα λευκά σε 155. Ψήφισαν 7930 από τους 23833 δημότες Καισαριανής.
Στο δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων, όπου σημειώθηκε 50% αποχή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα δήμαρχος παραμένει ο εκλεγείς στις πρόσφατες εκλογές Κωνσταντίνος Καραγιάννης (που υποστηρίζεται από τη ΝΔ). Ο κ. Καραγιάννης είχε εκλεγεί δήμαρχος λαμβάνοντας 62,26% τη β' Κυριακή και 47,37% την α' Κυριακή των εκλογών. Ο τρίτος σε ψήφους Σάββας Αθανασίου (25,27% την α' Κυριακή) ήταν ο υποψήφιος που είχε προσφύγει προκαλώντας την σημερινή ψηφοφορία.
Σε ό,τι αφορά το δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας -που είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση μεταξύ των τριών όπου έγιναν επαναληπτικές εκλογές- με καταμετρημένα τα 10 από τα 39 εκλογικά τμήματα προηγείται ο Αθανάσιος Πανωλιάσκος (που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ). Ακολουθεί η Ιωάννα Κριεκούκη (υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ) και τρίτος ο νυν δήμαρχος Γιώργος Δρίκος (που υποστηρίζεται από τη ΝΔ). Σημειώνεται ότι στις εκλογές της περασμένης 'Ανοιξης, ο κ. Δρίκος είχε εκλεγεί δήμαρχος Μάνδρας λαμβάνοντας το 51,88% την β' Κυριακή και 38,01% την α' Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com