Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 200 ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ-ΠΡΟΣΟΝΤΑ...


Αναμένεται το επόμενο διάστημα η προκήρυξη για 200 θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.
Οι θέσεις αυτές αφορούν
την επικείμενη έκδοση προκήρυξης πλήρωσης διακοσίων (200) συνολικών κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ σύμφωνα με το αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ. 75233/28-8-2014 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας
και την αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.8/106/7176/14-7-2014 Απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2 παρ.1) «Έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης διακοσίων (200) κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ».
Στην συνέχεια το Υπουργείο Υγείας θα αποστείλει έγγραφο στο ΑΣΕΠ για να προχωρήσει στην κατάρτιση της προκήρυξης.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ελλείψει υποψηφίων με τα ανωτέρω προσόντα, θα προσληφθούν υποψήφιοι με απολυτήριο τίτλο ελληνικού λυκείου ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας του εξωτερικού και βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης του ΙΕΚ ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com