Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Εκκενώθηκαν τα προξενεία Γερμανίας, Καναδά & Βελγίου στην Κωνσταντινούπολη-Έλαβαν επιστολές με μια άγνωστη ουσία-Συναγερμός στις τουρκικές αρχές!!!Τα γενικά προξενεία της Γερμανίας, του Καναδά και του Βελγίου, στην Κωνσταντινούπολη εκκενώθηκαν αφού έλαβαν επιστολές με μια άγνωστη ουσία.
Οι τουρκικές αρχές εκκένωσαν το προσωπικό και έθεσαν τις διπλωματικές αντιπροσωπείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Itar Tass, και συγχρόνως έκλεισαν τον εξαερισμό των κτηρίων και απομόνωσαν τους χώρους, όπου ανοίχθηκαν οι ύποπτοι φάκελοι με την κίτρινη σκόνη.
Στο Γενικό Προξενείο του Καναδά, ένα άτομο ήρθε σε επαφή με την ουσία και εκείνη τη στιγμή στο δωμάτιο βρίσκονταν άλλα έξι άτομα, σημειώνει το δημοσίευμα.
Η άγνωστη ουσία, που υπήρχε στους φακέλους στάλθηκε σε εργαστήριο για ανάλυση, σημειώνει το δημοσίευμα που μεταφράζει το echedoros-a.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr