Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

AITHMA ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Ε.Ε. ! ...


Το Λαϊκό κόμμα της Δανίας ζήτησε να διακοπούνε οι σχέσεις Τουρκίας και Ε.Ε.  
Ο πρόεδρος του Λαϊκού κόμματος της Δανίας Κρίστιαν Θούλεσεν Νταχλ ζήτησε την διακοπή των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας και την ακύρωση της υποψηφιότητας της καθώς όπως είπε η Τουρκία παρεμποδίζει την οπλική βοήθεια προς τους Κούρδους στο Κομπάνι, στηρίζει την ISIS και παραβίασε τις διεθνείς συμφωνίες απελευθερώνοντας το άτομο που είχε συλλάβει και το οποίο έχει προβεί σε ένοπλη επίθεση κατά του αρθρογράφου Λαρς Χέντεγκαρτ που είναι ενάντιος στο Ισλάμ.
Ο Κρίστιαν Θούλεσεν Νταχλ είπε πως η Τουρκία απομακρύνεται από την Ε.Ε. καθώς ψηφίζει νόμους που αποτελούν παραβίαση των νόμων της Ε.Ε. και δήλωσε : ¨Η Τουρκία απελευθερώνοντας το άτομο που είχε προβεί σε ένοπλη επίθεση κατά του Λαρς Χέντεγκαρτ και μάλιστα ενώ αυτός ήταν Δανός πολίτης, παραβίασε διεθνείς συμφωνίες. Επίσης μη ανοίγοντας τα σύνορα της ,παρεμποδίζει την βοήθεια σε όπλα και φάρμακα της Ε.Ε. προς τους Κούρδους στο Κομπάνι.  Οι ΗΠΑ υποχρεώθηκαν να ρίξουν από αέρος όπλα και τα όπλα πήγαν στα χέρια της ISIS. Σε αυτή την κατάσταση είναι ανάγκη να τιμωρηθεί η Τουρκία και να διακοπούν οι σχέσεις με την Ε.Ε.



Σ.Σ.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
……….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com