Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αλλαγή στο "τιμόνι" του Νατοϊκού Χερσαίου Στρατηγείου της Σμύρνης ...



Η τελετή παράδοσης-παραλαβής διοργανώθηκε στο στρατώνα Vecihi Akın της Σμύρνης.
Ο αντιστράτηγος Τζον Νικόλας ανέλαβε τα καθήκοντα Διοικητή Νατοϊκού Χερσαίου Στρατηγείου στην τελετή που διοργανώθηκε στο στρατώνα Vecihi Akın της Σμύρνης.
Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου, μείωσε στα έξι τον αριθμό των στρατηγείων του ΝΑΤΟ και ίδρυσε στην Σμύρνη το Αρχηγείο Χερσαίων Δυνάμεων στην Τουρκία.
Το στρατηγείο είναι υπεύθυνο για την εξαπόλυση των χερσαίων επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ και για τη διοίκηση και τον έλεγχο των χερσαίων δυνάμεων.
Ο διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ο στρατηγός Φίλιπ Μπρίντλοβ, στην ομιλία κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο στρατώνα Vecihi Akın, δήλωσε τα παρακάτω:
«Σήμερα ο κόσμος είναι πολύ μεταβλητός και τα προβλήματα είναι πιο πολύπλοκα από ποτέ. Ισχυρές και ικανές χερσαίες δυνάμεις έχουν μεγάλη σημασία για να ξεπεραστούν τα εμπόδια αυτά».
Ο αντιστράτηγος Φίλιπ Μπρίντλοβ παρέλαβε τη σκυτάλη από τον αντιστράτηγο Φρέντερικ Μπεν Χότζες ο οποίος εδώ και δύο χρόνια διατελούσε Διοικητής Νατοϊκού Χερσαίου Στρατηγείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com