Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ--Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ Σ.Ν.Δ.



Tην Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά, η ορκωμοσία των Νεοκαταταγέντων Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού. Στην τελετή της ορκωμοσίας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρέστησαν ο ΥΦΕΘΑ κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, καθώς επίσης ο Αρχηγός ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), και συγγενείς και φίλοι των νέων Ναυτικών Δοκίμων. Συνολικά ορκίστηκαν 38 Ναυτικοί Δόκιμοι (οι 5 γυναίκες), εκ των οποίων τρεις (3) Κύπριοι, δύο (2) Λίβυοι και ένας Νιγηριανός. 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ :



 



 

 
 







http://www.521news.com/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com