Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νταλίκα "σάρωσε" 40 αυτοκίνητα σε πρωτοφανή καραμπόλα στην Εγνατία ...





Καραμπόλα πολλών ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη στο ύψος της Μέσης.
 
Πληροφορίες για τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
 
Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα αυτοκίνητα. Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για τυχόν τραυματίες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός νταλίκας δεν αντιλήφθηκε ότι τα αυτοκίνητα μπροστά του ήταν σταματημένα, δεν φρέναρε και πήρε σβάρνα ότι βρήκε στο διάβα του. 
 
Πυκνοί καπνοί είναι ορατοί μέχρι τη Βέροια ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, αστυνομία και δυστυχώς ασθενοφόρα. Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση, όμως οι πρώτες εικόνες δεν είναι καλές...














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com