Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

(ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)---Το φθινόπωρο του Εικονικού Ζευς - Τρεις επιδείξεις το επόμενο διάστημα ...





Γράφουν οι Στέφανος Μπατγίδης και Χρήστος Τσαληγόρης
Φτάσαμε στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και η σεζόν των πραγματικών airshow σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Πάραυτα, στον κόσμο τον Εικονικών πτήσεων, η σεζόν μόλις ξεκινά! Φυσικά, η Εικονική Ομάδα F16 Ζευς, που δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής 3 συμμετοχές σε airshow μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
Η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Virtual United Air Festival (VUAF) το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, όπου θα επιδείξει στις 22:00 (Ελληνική ώρα). Επίσης έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή μας στο Virtual Malta International Airshow (VMIA) στις 21 Νοεμβρίου αλλά και στο Virtual Festival of Aerobatic Teams(VFAT) στις 22-23 Νοεμβρίου. Όλες οι επιδείξεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω livestream, αλλά θα είναι διαθέσιμες και σε επανάληψη. Link για τα airshow θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας https://www.facebook.com/virtualf16zeusdemoteam λίγες μέρες πριν κάθε ξεχωριστού airshow. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί, και ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!
H Εικονική Ομάδα F16 Ζευς έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής 3 συμμετοχές σε airshow.
Η Εικονική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων F16 "Ζεύς" συγκροτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από τον Lukas Adamek και τον Dominik Spodniak ενώ ένα μήνα αργότερα προστέθηκε ο Στέφανος Μπατγίδης. Τον Σεπτέμβριο έγινε ανασχηματισμός της ομάδας, και την θέση του Dominik πήρε ο Χρήστος Τσαληγόρης. Η σημερινή σύσταση της ομάδας βρίσκει τον Lukas Adamek ως Ιπτάμενο Επίδειξης (Demo Pilot), τον Στέφανο Μπατγίδη στην θέση του Παρατηρητή Ασφάλειας Εδάφους (Safety Observer) ενώ τον Χρήστο Τσαληγόρη στην θέση του Αφηγητή Επίδειξης (Demo Narrator).

























http://defenceline.gr/index.php/diaphora/item/2035-virtual

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com