Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

“Τζιχαντιστές” θέλουν το κεφάλι του Μανωλά! ...


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ.
Το λες και τυμβωρυχία. Κάποιοι στους διαδρόμους του Πενταγώνου έχουν αρχίσει να διασπείρουν ψιθύρους εναντίον του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Μανωλά. Αφορμή οι τρεις θάνατοι στο πεδίο βολής της Μαγνησίας.
Έχει ξανασυμβεί μην το ξεχνάμε . Ο Χαρβάλας “αποκεφαλίστηκε” όταν έγινε το δυστύχημα στα Ιωάννινα με ένα τεθωρακισμένο να σκοτώνει εκπαιδευόμενους μόνιμα στελέχη.
Ότι ο Μανωλάς έχει μεγάλες αντιπάθειες είναι γεγονός . Θεωρείται “πουλέν” του Αβραμόπουλου που στο προσωπό του έβλεπε μέχρι και τον επόμενο Α/ΓΕΕΘΑ. Αυτό αρκεί για να δημιουργηθεί υπόγειο -πάντα υπόγειο- μέτωπο εναντίον του.
Βέβαια οι … “τζιχαντιστές” των διαδρόμων πρέπει να ξέρουν ότι έχουν μπλέξει με σκληρό καρύδι που δεν θα διστάσει να σηκωθεί να φύγει και να γίνει του…”κουτρούλη ο γάμος”.


 Σ.Σ.
Υ.Γ.1-ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 
Υ.Γ.2-ΟΤΑΝ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,"ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ" Ο ΤΟΤΕ 
 ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ,ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΡΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ(ΤΟΤΕ 8η Μ.Π.),ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ
ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ
ΗΤΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ.ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.


















 http://armynews.gr/?p=25793

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com