Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Το "φάουλ" ΓΕΕΘΑ με τα "γενέθλια" της τάξης της Σχολής Ευελπίδων 1978!!!


Από την τάξη του 1978 προέρχεται ο Α/ΓΕΕΘΑ,ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών Βασίλης Νικολόπουλος προσωπικός φίλος του Α/ΓΕΕΘΑ.

Γι΄ αυτό και το γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ -τα ηνία του οποίου έχει αναλάβει νέος εκπρόσωπος- μας ενημέρωσε με πλήθος φωτογραφιών για τα “40 χρόνια της τάξης του 1978”! Η είδηση βέβαια είναι ότι βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση Κωσταράκος και Ζιαζιάς, οι σχέσεις των οποίων έχουν πλέον θερμοκρασίες Σιβηρίας!

Τώρα γιατί δεν γνωρίζουμε ,ούτε και καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να δοθεί τόση δημοσιότητα στην τάξη του 1978 κι όχι και σ΄ εκείνη του 75,του 76,του 77,και πάει λέγοντας. Κι αυτές οι τάξεις έκλεισαν 40 χρόνια κι ας μην είχαν Κωσταράκο.

Με απλά λόγια είναι λίγο …φάουλ κατά την γνώμη μας η “ενημέρωση” από το ΓΕΕΘΑ. Τόσους δημοσιογράφους φίλους έχει ο Αρχηγός και το επιτελείο του. Ας έδιναν τις φωτογραφίες “ανεπίσημα” να τις δημοσιεύσουν αφού έπρεπε σώνει και καλά να ενημερωθεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι η “τάξη του 78” γιόρτασε τα 40 της χρόνια!

Κατά τ΄ άλλα να τα εκατοστήσουν με πολύ ευτυχία οι άνθρωποι…








 




www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com