Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Αντιπερισπασμός της κυβέρνησης με δίκη ΧΑ: Η χώρα καταρρέει και αυτοί στήνουν δικαστήρια ...


Την στιγμή που η χώρα καταρρέει ετοιμάζουν δίκη κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Παραπομπή και των 18 βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε δίκη προτείνει ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος.Εκτός από τους 18 βουλευτές, σε δίκη παραπέμπονται ακόμη 52 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
"Ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος από τη Χρυσή Αυγή", σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο.
Με την πρότασή του ο Ι.Ντογιάκος ζητεί την απαλλαγή 15 κατηγορουμένων καθώς κρίνει ότι ενεπλάκησαν τυχαία σε εγκληματικές ενέργειες που εμπεριέχονται στην ογκώδη δικογραφία.
Ειδικότερα με την πρότασή του ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή του Νίκου Μιχαλολιάκου και όλων των κατηγορουμένων βουλευτών "για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης".
Επιπλέον, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί την παραπομπή των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Ιωάννη Λαγού, Ηλίας Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα και "για το κακούργημα της διακεκριμένη οπλοκατοχής" (σημειώνεται ότι για το κυνηγετικό όπλο που ο Η.Κασιδιάρης κατείχε ΝΟΜΙΜΑ στο σπίτι του κατηγορέιται για διακεκριμένη οπλοκατοχή!)
Ακόμη με την 700 σελίδων πρότασή του ο κ. Ντογιάκος προτείνει σε ότι αφορά τον Χρήστο Παππά "την μετατροπή του κακουργήματος της σύστασης παράνομου αρχείου σε πλημμέλημα"
Στην εισαγγελική πρόταση γίνεται αναφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από περίπου ένα χρόνο "στην επίθεση σε μαθητή στο Π. Φάληρο, οι επιθέσεις στα στέκια α«Αντίποινα» και «Συνεργείο» αλλά και οι επιθέσεις σε αλλοδαπούς εργάτες στο Πέραμα και στην Κρήτη" όπως αναφέρει.
Ειδικά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο εισαγγελέας θεωρεί ότι "ο 37χρονος μουσικός ήταν στοχοποιημένος, ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ήξεραν ποιος είναι και ότι γενικότερα υπήρχε δόλος".
Tην ίδια στιγμή η οικονομία της χώρας έιναι εμφανές ότι "φυτοζωεί"  αλλά στην κυβέρνηση έχουν στο μυαλό τους μόνο πως θα αποφύγουν τις εκλογές, στις οποίες τους περιμένει μια συντριπτική ήττα, και φυσικά αν γίνεται να έχουν λιγότερους πολιτικούς αντιπάλους.

















defencenet.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Tο defencenet.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το defencenet.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com