Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονικιός δικηγόρος "έφαγε" από ΕΠΟΠ σχεδόν 34.000 ευρώ !!!



Δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη παραπέμπεται να δικαστεί για απάτη στο Κακουργιοδικείο. Σύμφωνα με βούλευμα του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης φέρεται να εξαπάτησε πρώην στρατιωτικό (ΕΠΟΠ), που αποστρατεύτηκε ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έπαθε.
Φέρεται να του υποσχέθηκε ότι θα τον επαναφέρει στη θέση του, όπως κι ότι θα πετύχει χρηματική αποζημίωση για όσο διάστημα παραμένει εκτός Στρατεύματος.
Επί τρία χρόνια, από το 2008 έως το 2011, κατηγορείται ότι πήρε ως αμοιβή 33.580 ευρώ μέχρι που ο άλλοτε δεκανέας του Πεζικού, ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.
Αυτό που κίνησε τις υποψίες του ήταν οι δικαιολογίες του κατηγορούμενου για την καθυστέρηση στην πρόοδο της υπόθεσης. Έτσι, κατά το βούλευμα, ο κατηγορούμενος επικαλείτο άλλοτε τον «κυβερνητικό ανασχηματισμό», άλλοτε τις «διαδηλώσεις στην Αθήνα» και άλλοτε «επισκέψεις ξένων αξιωματούχων».
Τελικά, το θύμα πήγε στο ΣτΕ, όπου διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποια προσφυγή ή δικογραφία που να συνδέεται με το πρόσωπό του.
Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την υπόθεση σε ανακριτή και αφέθηκε υπό όρους ελεύθερος.
Επειδή όμως δεν πλήρωσε την επιβληθείσα χρηματική εγγύηση, συνελήφθη εκ νέου και κρατείται στο Α.Τ. Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com