Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ το ΓΕΣ το δημοσίευμα για το “τελευταίο” τηλεφώνημα του 19χρονου Φώτη ...


Κατηγορηματική διάψευση ετοιμάζει το ΓΕΣ για το δημοσίευμα σχετικά με τον 19χρονο πεζοναύτη που κυκλοφόρησε το πρωί από τοπική εφημερίδα. 
Τρέχουν οι εξελίξεις όσων αφορά το θέμα με τα άτυχα παλικάρια που έχασαν πριν λίγες εβδομάδες τόσο άδικα τη ζωή τους σε άσκηση στο στρατό.

 
Όπως διαβάσαμε στο onalert.gr , κατηγορηματική διάψευση για το δημοσίευμα της εφημερίδας Κόσμος της Πάτρας ετοιμάζει το ΓΕΣ. Πηγές του ανέφεραν ότι ο πατέρας του 19χρονου πεζοναύτη επικοινώνησε με την ηγεσία του ΓΕΣ και διέψευσε όσα αναφέρει το δημοσίευμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας ετοιμάζεται να καταθέσει και μηνύσεις.
Τι έλεγε; Μεταξύ άλλων ότι ο 19χρονος πεζοναύτης Φώτης Ανδρικόπουλος ,όχι μόνο αρνήθηκε να πάρει άδεια -όπως υποστήριξαν από το ΓΕΣ- για να κάνει τις βολές όλμου,αλλά αντιθέτως σε επικοινωνία που είχε με το οικογενειακό του περιβάλλον είχε παραπονεθεί για την άρνηση των ανωτέρων του να του δώσουν την άδεια που ζητούσε και δικαιούνταν.
Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του νεκρού πεζοναύτη που επικαλείται η εφημερίδα “ο 19χρονος πεζοναύτης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά το προηγούμενο απόγευμα, με τον αρραβωνιαστικό της αδελφής του, εκφράζοντάς του τα έντονα παράπονά του για την συμπεριφορά κάποιων εκ των ανωτέρων του”.





















http://www.makeleio.gr/?p=187557

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com