Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Στο στόχαστρο του ISIS Ελλάδα και Κύπρος: Θέλει να μας εντάξει στο ισλαμικό χαλιφάτο! ...




Τα μεγαλεπήβολα σχέδια των ακραίων ισλαμιστών του ISIS φτάνουν ως την Ελλάδα και την Κύπρο αφού σε χάρτη που τύπωσε, μοίρασε,και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο αποτυπώνει με μαύρο χρώμα τις περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου.
Μεταξύ αυτών των περιοχών συμπεριλαμβάνονται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Τα σύνορα του χαλιφάτου φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια, συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Αραβική Χερσόνησο, την Ινδία, μέρος της Κίνας και το σύνολο των χωρών των λεγόμενων τουρκόφωνων περιοχών της Ασίας
Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές ανησυχούν για το ενδεχόμενο να δραστηριοποιούνται ήδη ακραίοι ισλαμικοί πυρήνες στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολίτες χωρών που ανήκουν στη ζώνη Σένγκεν και οι οποίοι, αφού φτάσουν στην Ελλάδα, μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς σε κάποια από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου που διατηρούν απευθείας σύνδεση διά θαλάσσης με τα απέναντι μικρασιατικά παράλια.
Κατόπιν, μέσω Τουρκίας, προωθούνται στα πολεμικά μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας, πυκνώνοντας έτσι τις τάξεις των ακραίων ισλαμιστών.
Ας σημειωθεί ότι εδώ και μερικές εβδομάδες σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε εξέλιξη ευρείες επιχειρήσεις κατά τζιχαντιστών.












defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com