Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ καταγγέλλεται από τη Χ.Α για τη ΑΘΩΩΣΗ των 6 στο Βελβεντό από τον εισαγγελέα Πεπόνη ...





“Στα μαλακά ετοιμάζονται να ρίξουν τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού – Πανηγυρικό κλίμα στα καθεστωτικά μέσα από την πρόταση τουεισαγγελέα
Για όσους δεν θυμούνται αναφερόμαστε στα Golden Boys της Αριστερής Τρομοκρατίας, γόνους πλούσιων και εύπορων οικογενειών που έστησαν εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν ληστείες με καλάσνικοφ παίρνοντας παράλληλα ομήρους τυχαίους περαστικούς που έβρισκαν στον δρόμο ενώ έκαιγαν τα αυτοκίνητα για να μην βρουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα λοιπόν με τον εισαγγελέα οι δράστες δεν είναι τρομοκράτες, είναι απλά ληστές! Μάλιστα ζητήθηκε να τους αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά της μετεφηβικής ηλικίας σημειώνοντας πως ήταν πολύ φιλικοί κατά την διάρκεια της ληστείας και δεν κινδύνευσε καμία ζωή!
Ακούσατε καλά; Οι οπλισμένοι με καλάσνικοφ ληστητρομοκράτες είναι καλά παιδιά κατά βάθος και δεν πρέπει να καταδικαστούν για σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Το ότι η ληστεία έγινε στον Βελβεντό Κοζάνης και η σύλληψη στην Βέροια μετά από καταδίωξη μέσα στην πόλη με τα όπλα σε δημόσια θέα ήταν ένα παιχνίδι που έπαιζαν όλοι μαζί το “κλέφτες και αστυνόμοι”.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνονται ελεύθεροι οι συγκεκριμένοι «νεαροί». Τον Νοέμβριο του 2012 δύο από τα μέλη της ομάδας μετά από ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας είχαν προσαχθεί από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για αντίσταση κατά της αρχής(!) και φυσικά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Οι έξι «νεαροί» Α.Μπουρζούκος, Α. Ντάλιος, Δ. Πολίτης, Φ. Χαρίσης, Γ. Μιχαηλίδης και Ν. Ρωμανός είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με βάση τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου (187Α , ληστείας από κοινού και κατά συρροή, αρπαγής από κοινού, διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας, διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, αντίστασης κατά της αρχής από άτομα που οπλοφορούν, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και απλής σωματικής βλάβης.
Ας δούμε ένα μικρό βιογραφικό τους και ας περιμένουμε την απόφαση της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης».
ΝΝ
Νικόλαος Ρωμανός, του Γεωργίου και της Παυλίνας, ο οποίος ήταν κολλητός φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο 20χρονος είναι γιος της Παυλίνας Νάσιουτζικ, γνωστής συγγραφέας και διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του συγγραφέα Γιώργου Ρωμανού. Μάλιστα, ο παππούς του, Θανάσης Νάσιουτζικ, το 1984 είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όταν είχε σκοτώσει τον γνωστό συγγραφέα Αθανάσιο Διαμαντόπουλο. Ο Νικόλαος Ρωμανός ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Σε δηλώσεις της, η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του 20χρονου Νίκου Ρωμανού, αναφέρει ότι “είμαι πολύ υπερήφανη για το γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μια παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματός μου”.
Γιάννης Μιχαηλίδης, ο επονομαζόμενος «Τοξοβόλος του Συντάγματος» φέρεται από τους αστυνομικούς ως ύποπτος και για τη φονική ληστεία της Πάρου τον Αύγουστο 2012. Ο νεαρός είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν: το 2006 για συμμετοχή σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και το 2007 για συμμετοχή σε επεισόδια έξω από το Μον Παρνές. Ο 25χρονος γεννήθηκε στο Μαρούσι και είναι ο μεγαλύτερος γιος μιας αστικής καλλιτεχνικής οικογένειας των βορείων προαστίων γιος του γνωστού μαέστρου και διακεκριμένου μουσικού Χαράλαμπου Μιχαηλίδη και γνωστής ηθοποιού του θεάτρου. Οι γονείς του τον μεγάλωσαν σε ένα ήρεμο και με δόσεις κουλτούρας περιβάλλον, δίνοντάς του όλα τα εφόδια να πετύχει στις σπουδές του. Ωστόσο, ο νεαρός φοιτητής φαίνεται πως είχε άλλες βλέψεις.
Ήταν Φεβρουάριος του 2011 όταν η εικόνα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης κυκλοφορούσε με άνεση ανάμεσα στους διαδηλωτές κρατώντας τόξο στα χέρια του. Κάποια στιγμή έβγαλε ένα βέλος από τη φαρέτρα και σημάδεψε τη Βουλή. Το στιγμιότυπο κατέγραψαν κάμερες και φωτογραφικοί φακοί και οι εικόνες με τον «Τοξοβόλο της Πλατείας Συντάγματος» έκαναν τον γύρο του κόσμου. Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε για απολογία και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Στα βόρεια προάστια γεννήθηκε και μεγάλωσε και ο 24χρονος Ανδρέας-Δημήτριος Μπουρζούκος. Η μητέρα του, Παντελία Βεργοπούλου, που είναι γιατρός στο ΕΚΑΒ και ο πατέρας του, Ιωάννης Μπουρζούκος καταφέρθηκαν με σκληρά λόγια κατά των αστυνομικών, τους οποίους και κατηγορούν για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου της. Με την φράση “ο γιος μου είναι αναρχικός, όπως και όλη μας η οικογένεια”, ο πατέρας του εξηγεί τις ιδεολογικές καταβολές όλων των μελών της οικογένειας και το πώς το παιδί γαλουχήθηκε κατά την ανατροφή του.
Ο Δημήτρης Πολίτης συμμετείχε στην συμπλοκή της Πεύκης. Υπενθυμίζουμε ότι τρομοκρατική ομάδα είχε στήσει δολοφονική ενέδρα πλησίον της οικίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην περιοχή της Πεύκης προ διετίας. Σε συμπλοκή που συνέβη έπειτα από τυχαίο έλεγχο δύο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, τραυματίστηκε και συνελήφθη ο αναρχικός Μαυρόπουλος, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν.
5511
Χαρίσης Πούλος: Γιος του στελέχους και συνδικαλιστή του Σύριζα, Γιώργου Χαρίση, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και της γραμματείας της «Αυτόνομης παρέμβασης» και της Ουρανίας Πούλου, η οποία είναι στέλεχος του Σύριζα και υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής, ενώ πλέον απασχολείται στη Βουλή. Ο Αργύρης Ντάλιος του Αθανασίου ετών 22, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του Ε.Σ.”
Από το site της Χ.Α




http://www.makeleio.gr/?p=161963






\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com