Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ---ΤΑ "ΚΟΜΑΝΤΟ" ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ...





Τα Κομάντος με μια ανάσα βρέθηκαν στον ¨Εβρο στέλνοντας το μήνυμα «Εκτός αλλά και Εντός Ελλάδος «…Μη σας μπαίνουν ιδέες γιατί εδώ «πηδάμε» εμείς
k2
Μπορεί σε κάποιους να μην τους ενδιαφέρει ή να μην τους αρέσουν ασκήσεις σαν τον χθεσινό «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ» 7/14 αλλά οι εικόνες που αποδέσμευσε το ΓΕΕΘΑ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές σημειώνει χαρακτηριστικά ο veteranos.gr.
Μπορεί ο αριθμός των Κομάντος που κινήθηκαν σε «αεροαποβατικό απόσπασμα» να ήταν μικρός κατά την κρίση κάποιων, αλλά το να κινηθεί ένα απόσπασμα της Δύναμης Ταχείας αντίδρασης του Βορείου Τομέα με πλήρη φόρτου πυρομαχικών και υλικών, αλλά και με βαρέα όπλα της Ομάδος συνοδεία Επιθετικών Ελικοπτέρων, με στόχο την ασφάλιση και την κράτηση των συγκεκριμένων περασμάτων μόνο λίγο δεν είναι !
k3
Εκείνο που μα κάνει εντύπωση είναι ότι αν κινηθούν μεγάλος αριθμός μέσων και προσωπικού κάποιοι ωρύονται ότι ξοδεύομαι καύσιμα και εργατοώρες…Αν το τμήμα είναι (μικρό περίπου 50 Κομάντος) χωρίς να υπολογίσουμε το Ιπτάμενο προσωπικό η άσκηση είναι μικρή !
Επειδή πολλοί γκρινιάζουν καλό θα ήταν να μας απαντήσει και κάποιος άλλος ποιός ή ποιοι απο τα Κομάντο που ήταν ή είναι στη Στρατιωτική Ηγεσία έχει σχεδιάσει και εκτελέσει αντίστοιχες ασκήσεις που αμή τι άλλο δείχνουν ένα δόγμα που κυριαρχεί πλέον στα Επιτελεία και εφαρμόζει η ΔΔΕΕ :
k4
Θα είμαστε παντού όταν και όποτε χρειαστεί και θεωρία και η χρονοβόρα διαδικασία το για να κινηθούμε χρειάζεται προετοιμασία Μονάδων ακόμη και και για άσκηση σε χώρους διασποράς είναι πλέον μόνο σε Ιστορικά εγχειρίδια του μεσοπολέμου !
k5











http://www.makeleio.gr/?p=172475

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com