Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

"ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΣ" ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ...



ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.


Με αγωνία φίλοι και εχθροί της Ελλάδας αναμένουν τα νέα την επόμενη εβδομάδα από την Αμφίπολη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Στρατηγού του Παρμενίωνα που δίδαξαν το αύριο της οικουμένης πριν από 2.300 χρόνια.

Εκεί κοντά στο πόδι του Άθως, το σύγχρονο άβατο του Άγιου Όρους και τον τόπο εορτασμού των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας, που ίσως δεν ήταν και τόσο νέα τελικά, ο Δαρείος ο Α' κατά την πρώτη εισβολή των Περσών απώλεσε το στόλο του από τη θαλασσοταραχή του Αιγαίου που αψήφησε, στην προσπάθεια του να υποτάξει τον ελληνισμό.

Ο Στρατηγός Κωσταράκος ορμώμενος από την όμορφη Θεσσαλονίκη, πατρίδα τόσο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλου όσο δυστυχώς και προσωπικοτήτων όπως ο πρώην Υπουργός Άμυνας κ.Τζοχατζόπουλος, ο νομάρχης κ.Ψωμιάδης και ο δήμαρχος κ. Παπαγεωργόπουλος που δεν τίμησαν με τον ιδανικότερο τρόπο την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους δημοκρατών, είναι έτοιμος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα (http://armynews.gr/?p=25612) να "ρεφάρει" επικοινωνιακά τη φυσιολογική του ήττα, για όσους γνωρίζουν το διεθνές επίπεδο του ΝΑΤΟ, με μία περίεργη διαταγή για πρωτοφανή ναυτική εκστρατεία σύσσωμου του Πολεμικού μας Ναυτικού, υπό τον Αρχηγό του Στόλου Αντιναύαρχο κ.Λίτσα (http://www.onalert.gr/stories/giati-afise-afono-to-stolo-o-ageetha-kai-ti-zitise-o-agen) .

Ο εχθρός, ο σύγχρονος Δαρείος, δεν ξέρουμε αν τελικά θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα νότια του κ.Σαμαρά αλλά ο καιρός, με την παντογνωσία του δημιουργού του προβλέπεται σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα να λυσσομανά. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει λοιπόν τις επόμενες ημέρες στο Αιγαίο και την Ελλάδα μαζί με βροντές και καταιγίδες και όπως λέει και ο λαός "φοβού τους ασεβείς" του δημιουργού.

Ο ελληνικός Στόλος είναι βέβαιο ότι είναι ατρόμητος αλλά είναι εξίσου και δαπανηρός. Έτσι με την επιστροφή όλων αυτών των πλοίων που διέταξε ο Αρχιστράτηγος αναμφίβολα θα χρειαστούν να ανοίξουν οι κάνουλες του πετρελαίου. Δυστυχώς μέχρι να βγουν στην επιφάνεια τα πετρέλαια του Αιγαίου ο Στρατηγός και ο Στόλος εμπιστεύονται για πετρέλαια τον προμηθευτή τους, τον Αιγέα του Στόλου, που θα κοιτάζει και αυτός σιωπηρά από το Σαρωνικό, γεμάτος αγαλλίαση, την επιστροφή των νικηφόρων άδειων πλοίων.

Ο ένδοξος Στόλος μας δεν θα είναι με μαύρα πανιά την επόμενη εβδομάδα όπου και αν βρεθεί. Στα στενά της Σαλαμίνας ή στα νερά του Αιγαίου. Ο  Αιγέας, ο εκλεκτός του λαού, δεν θα ξαναπέσει αγναντεύοντας στο Κάβο Ντόρο. 

Την ιστορία της Ελλάδας την γράφει ο δημιουργός της μία φορά και οι παραχαράκτες της το μόνο που καταφέρνουν όσο επιμένουν με αλλαζονεία να δέρνουν τον καιρό είναι να συναντήσουν συντομότερα το Δαρείο, στο βυθό του Αιγαίου...


















http://thedayaftergr.blogspot.gr/2014/09/blog-post_805.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com