Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή Παμμακεδονικών Ενώσεων στην Μέρκελ: "Δεν γίνεται να υπάρξει συμβιβασμός με τα Σκόπια" ...




Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις, της Μέρκελ, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις τονίζουν ότι η χώρα μας έχει προσεγγίσει ουσιαστικά την ΠΓΔΜ για τουλάχιστον δύο δεκαετίες «και δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω συμβιβασμός εκ μέρους της Ελλάδας».
 
Υπογραμμίζουν ότι “η ΠΓΔΜ έχει κατ’ επανάληψη παραβιάσει τις υποχρεώσεις της προς την Ενδιάμεση Συμφωνία περιφρονώντας τις αποφάσεις 817/1993 και 845/1993 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ”και έχει αγνοήσει σειρά αποφάσεων της ΕΕ.
 
«Η κυβέρνηση των Σκοπίων διατηρεί και επιδιώκει εχθρική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και αυτό είναι ενσωματωμένο στα σχολικά εγχειρίδια σε όλα τα επίπεδα του εκπαιδευτικού της συστήματος»,τονίζουν, μεταξύ άλλων και προσθέτουν ότι «η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί την ιστορία, τον πολιτισμό, τα στρατηγικά συμφέροντα και την εθνική ασφάλειά της, όχι μόνο τώρα, αλλά ειδικά σε ένα αβέβαιο μέλλον».
 
Την επιστολή υπογράφουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά, Ευρώπης, τα Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής, η Συντονιστική Επιτροπή Μακεδονικών Οργανώσεων και οι σύλλογοι που συμμετέχουν στο «Κοινό των Μακεδόνων».
 





























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com