Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Ανεύθυνες οι παρεμβάσεις του Σαμαρά στο καφενείο της Βουλής» ...




Σκληρή απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου
Η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πλέον προσωπικές διαστάσεις. Μετά τα όσα έλεγε χθες ο Αντώνης Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής πως αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες, ήρθε η σκληρή απάντηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος – εμμέσως πλην σαφώς – χαρακτήρισε «ανεύθυνο» τον πρωθυπουργό .

«Ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής». Με αυτή την φράση την οποία είπε σε στενούς συνεργάτες του ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει και την τακτική που θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής στην πολιτική αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «ο πανικός τον οδηγεί σε ανεύθυνη και ακατάσχετη κινδυνολογία. Ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής».
























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com