Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή Αθανασίου στη Λαγκάρντ για τις καταγγελίες της ότι δέχθηκε απειλές ...




 Στο αποκορύφωμά της η κυβερνητική υποκρισία - Θα ζητηθούν μέσω… επιστολής από την Κριστίν Λαγκάρντ περισσότερα στοιχεία για τις απειλές κατά της ζωής της – Θα ελεγχθούν και τα ονόματα της λίστας; 

Πράσινο φως στη δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών της κ. Κριστίν Λαγκάρντ, περί απειλών κατά της ζωής της από μεγαλοφοροφυγάδες όταν μίλησε για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, ανάβει η ενέργεια του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου να αποστείλει σχετική επιστολή στη Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ζητώντας περισσότερα στοιχεία.
Ο κ. Αθανασίου αμέσως μετά τη γνωστοποίηση των εν λόγω καταγγελιών προχώρησε στην αποστολή επιστολής στη Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ζήτησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναφορές της, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στους Financial Times, για απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, προκειμένου οι ελληνικές αρχές να προχωρήσουν στις κατά νόμο ενέργειες.
Σημειώνεται ότι ανάλογες καταγγελίες είχε κάνει και ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη.
Το καταπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση ενδιαφέρεται να μάθει για τις απειλές κατά της Λαγκάρντ, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει για τις λίστες με τους φοροφυγάδες που πηγαινο-ερχόντουσαν στα υπουργικά γραφεία και στο ΣΔΟΕ. Μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση και η δικαιοσύνη θεωρούσε τη λίστα Λαγκάρντ προϊόν υποκλοπής και για αυτό δεν μπορούσε λένε να γίνει κάποιος ουσιαστικός έλεγχος.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ όλοι ισχυριζόντουσαν ότι επρόκειτο για ένα χαρτί μυστικών υπηρεσιών το οποίο δεν έχει νομική υπόσταση. Τώρα που η κυρία Λαγκάρντ μίλησε για απειλές, τρέχει και δεν φτάνει η ελληνική κυβέρνηση και προφανώς θα ελέγξει και τη λίστα… ή μήπως όχι. Λέτε η κυρία Λαγκάρντ να δέχθηκε απειλές εκτός λίστας;
Και τώρα τι θα γίνει με την συγκεκριμένη λίστα; Από «κυπατζόχαρτο» θα μετατραπεί σε επίσημο έγγραφο;






































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com