Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οχι Ντόρας σε επιστροφή Καρατζαφέρη ...





Πριν απο 14 χρονια, στις 14/09/2000 ο κ.Καρατζαφερης ιδρυσε το κομμα ΛΑΟΣ.Την σημερινη ημερα διαλεξε εντελως συμβολικα και η Ντορα Μπακογιαννη για να εκφρασει την αντιθεση της στην επιστροφη του Γιωργου Καρατζαφερη στη ΝΔ.Ετσι σημερα το πρωι, λιγο μετα το τελος της θειας λειτουργιας, ανεβασε ενα tweet στο προσωπικο της account στο twitter που εγραφε τα εξης:»Η ανασύσταση της παράταξεως είναι ζητούμενο. Να γίνει άνοιγμα κυρίως προς το κέντρο. Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ ρατσιστικό, ξενοφοβικό κόμμα.»Screenshot_2014-09-14-13-47-29
Στο tweet αυτο φωτογραφισε ξεκαθαρα τον κ.Καρατζαφερη και το ΛΑΟΣ που πολλοι εχουν χαρακτηρισει σαν ενα ρατσιστικο και ξενοφοβικο κομμα και ολα αυτα λιγες ημερες μετα την δηλωση του Κυριακου Μητσοτακη που και αυτος ειχε επιτεθει στον Γιωργο Καρατζαφερη, λεγοντας οτι δεν μπορει να καθισει στα ιδια εδρανα με οσους τον ελεγαν γερμανοτσολια.Screenshot_2014-09-14-13-50-37
Η οικογενεια Μητσοτακη ενωμενη κατα του Καρατζαφερη λοιπον! Η Ντορα Μπακογιαννη ομως εκανε σημερα ενα βημα παραπανω μιλωντας για ανοιγμα προς το κεντρο φωτογραφιζοντας το κομμα του κ.Θεοδωρακη, το Ποταμι, κατι που θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα εξελιχθει καθως ειναι γνωστη η αγαπη του Μητσοτακεϊκου στο προσωπο του κ.Θεοδωρακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com