Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το στρατηγικό σχέδιο για την ελληνική Οικονομία και εξόδου από την κρίση παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή ...




Το σχέδιο για την έξοδο από την οικονομική κρίση και  την ανάκαμψη αλλά και στη συνέχεια και ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, πρόκειται να παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή.
Όπως σημειώνει το κόμμα της Μεσογείων ύστερα από το «λεφτά υπάρχουν» του Γ. Παπανδρέου, τα αλλεπάλληλα  « Ζάππεια» του Αντώνη Σαμαρά και την ακατάσχετη παροχολογία του Α. Τσίπρα  η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει ένα απόλυτα ρεαλιστικό και εφικτό πρόγραμμα  «στρατηγικού οικονομικού σχεδιασμού» με στόχο την οριστική αποδεύμσευση και απελευθέρωση της χώρας από τα κάθε είδους  «μνημόνια» και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό με την πολιτική λιτότητας που επιβάλλει το Βςερολίνο και οι Βρυξέλες.
Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής «Αττικές Όψεις» και το πρόγραμμα θα περιγράψουν και θα αναλύσουν ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com