Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

"ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ;;;"Αναγκαστική προσγείωση του Εμπραέρ που μεταφέρει τον Βενιζέλο ...




Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος που μεταφέρει τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο από την Άγκυρα....
όπου είχε μεταβεί για την ορκωμοσία του Ταγίπ Ερντογάν ως προέδρου της Τουρκίας.
Και ενώ το αεροσκάφος Εμπραέρ πετούσε πάνω απ' τη Θάσο, οι πιλότοι του ανέφεραν βλάβη, ζητώντας άδεια για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία δεν είναι άλλη από μια ρωγμή στο τζάμι ενός παραθύρου, η οποία μπορεί να μην «έκρυβε» σοβαρό κίνδυνο, ωστόσο οι υπεύθυνοι έκριναν ότι πρέπει να προσγειωθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο, για λόγους ασφαλείας.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αναγκασμένος έτσι να περιμένει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί μέσο που θα τον μεταφέρει στο Μιλάνο για τη σύσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com