Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές εξετάσεις ...




Αυτό το κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία βγήκε πρώτη των πρώτων στις πανελλήνιες εξετάσεις, καταφέρνοντας να ξεπεράσει όλους τους… υπόλοιπους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 και συγκεντρώνοντας τα περισσότερα μόρια.
Το όνομά της είναι Νεφέλη Αγγελόπουλου, μετά από πολύ κόπο και συστηματικό διάβασμα, έφτασε στη κορυφή συγκεντρώνοντας (κρατηθείτε)… 19.870 μόρια!
Η 18χρονη, η οποία φοιτούσε στο 7ο Λύκειο Αθηνών και παρακολουθούσε μαθήματα στο φροντιστήριο «Σπουδή», κατάφερε όχι μόνο να περάσει στη σχολή της επιλογής της, αλλά να είναι η πρώτη των πρώτων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Star, σε όλους προκάλεσε έκπληξη η επιλογή της σχολής που δήλωσε, μιας και ενώ όλοι περιμέναν ότι θα δήλωνε τη Νομική Σχολή Αθηνών, η Νεφέλη από τον Σεπτέμβριο θα είναι φοιτήτρια στο τμήμα της Ψυχολογίας.
Η νεαρή κοπέλα με το που ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, και είδε ότι το όνειρο της τελικά έγινε πραγματικότητα, μπήκε στο καράβι και πήγε στα Κουφονήσια για διακοπές ώστε να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com