Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΛΕΣΒΟΣ--Παρέμβαση Αθανασίου για τους κτηνοτρόφους ...




Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Λέσβου (επιλεξιμότητα βοσκοτόπων, εξισωτική αποζημίωση), παραβρέθηκε σε συνάντηση με στελέχη του αγροτικού κλάδου την Δευτέρα 18 Αυγούστου, όπου και ενημερώθηκε για τα μείζονα αυτά προβλήματα
Στις 19 Αυγούστου σε συνεργασία που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα με τον Υπουργό κ. Γ Καρασμάνη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Π Κουκουλόπουλο έθεσε επί τάπητος τα ζητήματα αυτά με την προοπτική να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα.












http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/paremvasi-athanasioy-gia-toys-ktinotrofoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com