Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Κ.Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψουν όσοι έφυγαν από τη ΝΔ ...




«Φρένο» στη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα περί επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία στελεχών που κατά καιρούς έχουν αποχωρήσει όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης ή ο Βύρωνας Πολύδωρας επιχείρησε να βάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τη σύζητηση είχαν τροφοδοτήσει και στελέχη της ΝΔ όπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης που είχαν δημοσίως ταχθεί υπέρ τις επιστροφής στο... μαντρί ορισμένων εκ των δεξιών πολιτικών που δεν ανήκουν στο κόμμα.
Όμως ο κ. Μητσοτάκης διαχωρίζοντας απόλυτα τη θέση του με τέτοιου είδους απόψεις, υποστήριξε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ πως εκείνοι που άρθρωσαν λαϊκίστικο λόγο θα επιστρέψουν στη Ν.Δ.».
Παρόλα αυτά απέφυγε να αναφερθεί ειδικά σε ονόματα ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να καθίσει στα ίδια έδρανα με «κάποιους που επέλεξαν να φύγουν και να κάνουν δικούς τους κομματικούς σχηματισμούς».
Σχολίαζοντας, δε, τις κατά καιρούς τοποθετήσεις των αποχωρήσαντων από τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για έναν λόγο «αναχρονιστικό και παλαιοκομματικό» φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι«κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στη Νέα Δημοκρατία».






























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com