Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

"Κρεμάει" Ζώη-Πολύδωρα ο Γιάννης Μανώλης!!!




Χοντρό άδειασμα σε Ζώη και Πολύδωρα που συζητούν την επιστροφη τους στη ΝΔ έκανε σήμερα μέσω του twitter ο Γιάννης Μανώλης! «Όποιος ανταποκριθεί στις προσκλήσεις, μέσω των ΜΜΕ, για επιστροφή σε αυτήν την ΝΔ & στην πολιτική του μνημονίου, απλά θα αυτο γελοιοποιηθεί!» έγραψε στο προσωπικό του account φωτογραφίζοντας τους κυρίους Ζώη και Πολύδωρα που τα ονόματά τους ακούγονται ανάμεσα σε αυτούς που επιστρέφουν οσονούπω στη Νέα Δημοκρατία και άνοιξε συζήτηση με χρήστες του twitter και οταν τον ρώτησε κάποιος αν ο Ζωης που συζητα την επιστροφη του μαζι με τον Πολυδωρα αυτογελοιοποιουνται, απάντησε πως απο όσο ξέρει δεν συζητούν αλλά αυτός επιμένει στην άποψη του οτι οποιος συζητά με τη σημερινή ΝΔ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!manolis
Είναι τέτοια η απόγνωση του Αντώνη Σαμαρά που προσπαθεί να μαζεψει ψήφους ακόμα και απο ένα ανύπαρκτο κόμμα που δεν κατάφερε να πλησιάσει ούτε το 1% στις ευρωεκλογές αλλά του είναι και χρήσιμη η ψήφος του κ.Πολύδωρα στην εκλογη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας που έχει ανάγκη ακόμα και αυτούς!














hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com